Workshop macarons maken

Korrelig deeg, geen voetjes, ontploft in de oven…Het is altijd wat met die macarons! Dit kleurrijke Franse amandelkoekje staat bij veel bakkers te boek als een lastig baksel. Wil je nu eindelijk eens leren hoe je mooie macarons uit de oven tovert? Volg dan een privé workshop macarons bakken bij Piek & Pie! Samen gaan we stap-voor-stap aan de slag met mijn favoriete macaronrecept en leer ik jou op jouw eigen tempo heerlijke macarons maken.

Van het macroneren tot de suikersiroop maken tot het opspuiten en het vullen van de macarons. Alle stappen komen aan bod en voer je zelf uit. Ondertussen sta ik geheel tot jouw beschikking voor het beantwoorden van al jouw bakvragen.  Waarom moeten macarons bijvoorbeeld drogen? En hoe komt het dat de koekjes scheuren in de oven? Hoe voorkom je dat macarons korrelig worden? Waarom krijgen macarons soms geen voetje? Het is slechts een greep uit de vragen!

Na afloop van de workshop ga je naar huis met circa 30 gevulde macarons. En het leuke is..de workshop doe je alleen, dus we vullen de macarons met twee van jouw favoriete vullingen!

Locatie workshop: Alphen aan den Rijn
Duur workshop: 4 uur (3.5 uur bakken + half uur koffie/thee)
Inbegrepen:
Eén op een begeleiding
koffie/thee iets lekkers uit eigen bakkerij
Hand-out met recepten en baktips
Circa 30 gevulde macarons
Kosten: € 95,-
Aantal deelnemers: 1
Datum & tijd: In overleg

Opgeven via info@piekandpie.com.

workshop macarons maken zuid-holland