Workshop cupcakes versieren voor Kerst

Ben jij een echte zoetekauw en vind je het leuk om creatief bezig te zijn in de keuken?
Doe dan mee met de workshop kerstcupcakes versieren tijdens de Christmaholic kerstdag!

De workshop start met een korte introductie waarin allerlei basics en tips aan bod komen. Hoe krijg je mooie platte cupcakes? Waarom is poedersuiker onmisbaar? Hoe bevestig je decoraties? En waarom is fondant fijner dan marsepein? Het zijn slechts enkele vragen die aan bod komen.

 

Workshop Kerst cupcakes versieren tijdens Christmaholic kerstsag

Daarna is het tijd om jouw cupcakes om te toveren tot ware 3D-kunstwerkjes. Wordt het een kerstboom vol ballen, een smeltende sneeuwpop of toch een schattig gingerbread poppetje? Ik geef jou volop inspiratie voor de leukste kerstdecoraties. Je kunt aan de slag met allerlei kleuren fondant, uitstekers, eetbare parels, sterren etc. Leef je creatief uit en kom volop in de kerstsfeer! Je gaat naar huis met een doosje vol prachtige cupcakes.

Ik geef de workshop tijdens de Christmaholic Kerstdag op 25 november in Nuenen. ’s Middags kun je nog genieten van een heerlijke Brabantse lunch, een rondleiding langs alle kersttrends en uitgebreid kerstshoppen mét korting. Kom jij ook? Je kunt jezelf opgeven via onderstaande banner.

Christmaholic kerstdag

 

 

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.