Welkom op mijn foodblog!

Hoera! Mijn foodblog is een feit! Ik zal mij even voorstellen..Ik ben Caroline Piek, een bakeaholic in hart & nieren. Als ware zoetekauw ben ik niet bij de oven weg te slaan. Vraag aan iemand waar ik van hou en diegene roept: TAART! En dat in de ruimste zin van het woord; ik word blij van brownies, appeltaart, cheesecake, roze koek etc, etc! Het is dat je er dik van wordt, anders zou ik elke dag taart maken en opeten. Om toch zoveel mogelijk te kunnen bakken, voorzie ik mijn collega’s en familie van ladingen zoetigheden met een afscheid, verjaardagen of gewoon zomaar.

Vanaf vandaag deel ik mijn bakobsessie met jou via dit foodblog! Je vindt hier straks overheerlijke zoete recepten, hongerig makende foodfotografie, reviews over bakboeken en handige baktools. Maar dat is nog niet alles..Met interviews en achtergrondverhalen neem ik jou graag mee op ontdekkingstocht langs leuke winkels en hippe eettentjes!

Piek & Pie taart recepten reviews foodblog baktips brownies

Ik open mijn blog meteen feestelijk met de bekendmaking van de winnaar van de wedstrijd “verzin de naam van mijn blog”. Mijn zwager Bas bedacht de naam Piek & Pie en kreeg afgelopen week dit doosje zelfgemaakte cookie dough caramel brownies cadeau! En ik kan je vertellen..ze smaken goddelijk! Je proeft een overload aan chocola en zoutige caramel van de gesmolten Milky Ways. En dat alles op een crunchy laagje van chocolade cookie dough. Voor deze brownies heb ik recepten van Broma Bakery en Something Swanky met elkaar gecombineerd en wat extra chocola toegevoegd aan het koekjesdeeg. Want daar kan je natuurlijk nooit genoeg van hebben! Het knalroze taartdoosje is trouwens van Joy & Co; een leuke webshop met alles voor kinderfeestjes.

brownies Piek & Pie taart recepten reviews foodblog baktips

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


5 gedachten over “Welkom op mijn foodblog!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.