Samenwerken

Ik ben Caroline Piek, een bakeaholic in hart & nieren. Als ware zoetekauw ben ik niet bij de oven weg te slaan. Vraag aan iemand waar ik van hou en diegene roept: TAART! En dat in de ruimste zin van het woord; ik word blij van brownies, appeltaart, cheesecake, roze koek etc, etc! Het is dat je er dik van wordt, anders zou ik elke dag taart maken en opeten. Om toch zoveel mogelijk te kunnen bakken, voorzie ik familie en vrienden van ladingen zoetigheden met een trouwerij, verjaardag of gewoon zomaar.

Foodfotograaf
Mijn passie voor bakken combineer ik graag met foodfotografie.  Ik wil dat mijn eten er zo smakelijk uitziet dat je jezelf moet inhouden om niet aan je beeldscherm te likken. Krijg je meteen trek door alleen maar naar mijn foto’s te kijken? Dan is mijn missie geslaagd! Ik heb inmiddels een klein decennium ervaring als professioneel fotograaf. Opdrachtgevers zijn o.a. Hoogvliet, Kroonophetwerk, Bakkers in Bedrijf, Restaurant Alfreds en Restaurant de Dyck.

Tekstschrijver
Met mijn verhalen neem ik je mee op avontuur. Alles draait om sfeer, emotie en vooral enthousiasme voor lekker eten. Je moet de vers gebakken taart in de patisserie bijna kunnen ruiken of hardop gniffelen door een blooper die ik in de keuken maak. Ik ben beschikbaar voor het produceren van geïllustreerde artikelen, reviews en recepten. Ik werk sinds 2008 als professioneel tekstschrijver voor o.a. Bakkers in Bedrijf, Hoogvliet, het vakblad Pf, Shutr.photo en het Belgische tijdschrift Shoot.

Beeldredacteur
Zoek je mooie, pakkende stockfoto’s of illustraties bij jouw publicatie, maar heb je geen tijd of zin om urenlang in beeldbanken te zoeken? Met ruim zes jaar ervaring als beeldredacteur vind ik voor jou nét dat ene beeld. Niet alleen met de perfecte look & feel, maar ook tegen de juiste prijs. Ik heb verstand van de regelgeving m.b.t. portretrecht, auteursrecht en property release, dus daar heb je geen omkijken naar.

Zoete recepten
Mijn obsessie voor eten deel ik graag met de wijde wereld. Op deze website vind je overheerlijke zoete recepten voor o.a. de populaire driptaarten en oreo truffels, maar ook klassiekers als boterkoek. Taarten bakken doe ik het liefst zo vaak mogelijk. Dat doe ik nu ook bestelling! Je kunt taart bestellen voor een verjaardag, babyshower, bruiloft en alle andere feestjes. Wil je graag een calorieënbom met bergen chocolade of een chique bruidtaart vol verse bloemen? Bijna alles is mogelijk! Geef mij jouw wensen door en ik zorg voor een prachtige taart.

Piek & Pie is een zusterbedrijf van mijn onderneming Caroline Piek Photography.

Heb je een vraag of wil je graag met mij samenwerken? Stuur dan even een mail naar info@piekandpie.com of neem contact op via 06-20848462. Ik ben gevestigd in Alphen aan den Rijn.


5 thoughts on “Samenwerken”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *