Samenwerken

Ik ben Caroline Piek, een bakeaholic in hart & nieren. Als ware zoetekauw ben ik niet bij de oven weg te slaan. Vraag aan iemand waar ik van hou en diegene roept: TAART! En dat in de ruimste zin van het woord; ik word blij van brownies, appeltaart, cheesecake, roze koek etc, etc! Het is dat je er dik van wordt, anders zou ik elke dag taart maken en opeten. Om toch zoveel mogelijk te kunnen bakken, voorzie ik familie en vrienden van ladingen zoetigheden met een trouwerij, verjaardag of gewoon zomaar.

Foodfotograaf
Een smakelijke maaltijd verorberen doe je met al jouw zintuigen. Zelfs nog voordat je een hap neemt, heb je al lang en breed ‘gegeten’. Bij het zien van een heerlijke taart of een grote ijssorbet loopt het water je al in de mond. Andersom kan een gerecht nog zo lekker smaken, maar als het er niet goed uitziet, vergaat je eetlust als sneeuw voor de zon. Het visuele aspect speelt een heel grote rol in de beleving van voedsel. Mijn passie voor bakken combineer ik met foodfotografie voor de foodbranche en specifiek restaurants. Ik wil dat jouw eten er zo smakelijk uitziet dat mensen zich moeten inhouden om niet aan hun beeldscherm of tijdschrift te likken. Krijg je al trek door alleen maar naar mijn foto’s te kijken? Dan is mijn missie geslaagd! Opdrachtgevers zijn o.a. Hoogvliet, Kroonophetwerk, Bakkers in Bedrijf, Restaurant Alfreds en Restaurant de Dyck.

Tekstschrijver
Met mijn verhalen neem ik je mee op avontuur. Alles draait om sfeer, emotie en vooral enthousiasme voor lekker eten. Je moet de vers gebakken taart in de patisserie bijna kunnen ruiken of hardop gniffelen om een kleine blooper in de keuken. Ik ben beschikbaar voor het produceren van compleet geïllustreerde artikelen en reviews. Opdrachtgevers zijn o.a. Bakkers in Bedrijf, Hoogvliet, het vakblad Pf, Shutr.photo en het Belgische tijdschrift Shoot.

Beeldredacteur
Zoek je mooie, pakkende stockfoto’s of illustraties bij jouw publicatie, maar heb je geen tijd of zin om urenlang in beeldbanken te zoeken? Met bijna 2 decennia ervaring als beeldredacteur voor verschillende beeldbanken vind ik voor jou nét dat ene beeld. Niet alleen met de perfecte look & feel, maar ook tegen de juiste prijs. Ik heb verstand van de regelgeving m.b.t. portretrecht, auteursrecht en property release, dus daar heb je geen omkijken naar.

Piek & Pie is een zusterbedrijf van mijn onderneming Caroline Piek Photography.

Heb je een vraag of wil je graag met mij samenwerken? Stuur dan even een mail naar info@piekandpie.com of neem contact op via 06-20848462. Ik ben gevestigd in Alphen aan den Rijn.


5 gedachten over “Samenwerken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.