Recepten voor Vaderdag

Joepie! Het is bijna Vaderdag! :) Tijd om alle papa’s eens goed te verwennen. Net als bij bijna alle mannen (en vrouwen!) gaat de liefde zeker wel door de maag en maak ik mijn vader heel blij met zelfgemaakte taart. Ik heb de liefde voor zoet zeker niet van een vreemde! Omdat hij zich momenteel wel wat druk maakt over de cijfertjes op de weegschaal, maak ik komende Vaderdag een gezonde taart voor hem. Uiteraard verschijnt deze later op mijn blog met bijbehorend recept. Om jullie wat inspiratie te geven, heb ik een aantal leuke recepten voor Vaderdag op een rijtje gezet! Laten jullie nog weten wat jullie hebben gemaakt? Ik ben benieuwd.

Recept voor grill cupcakes voor vaderdag

Hoe schattig zijn de spiesjes op deze grill cupcakes? Je maakt ze heel gemakkelijk van gummybeertjes en tandenstokers!

whisky taart voor vaderdag

Een stoere taart voor echte mannen met de krachtige smaken van whisky, koffie en extra pure chocola.

Cupcakes voor vaderdag met bier

Er zijn waarschijnlijk weinig mannen die ”nee” zeggen tegen deze chocolade cupcakes met Guiness bier. Ik ben zelf geen bierliefhebber, maar alleen al door de goddelijke zoet-zout combinatie van pretzels en chocola zou ik ze niet aan mij voorbij laten gaan.

Batman cake voor vaderdag

Deze Batman surprise inside cake is echt té cool! En veel makkelijker te maken dan je in eerste instantie zou denken! Je maakt eerst een zwarte cake en steekt daar batman figuurtjes uit. Ze gaan daarna nog een keer de oven in samen met de citroencake.

hamburger cupcakes voor vaderdag

Deze hamburger cupcakes zijn speciaal voor alle Vaders die een obsessie hebben voor barbecueën! Ik vind ze echt geniaal bedacht. :) De hamburger is een brownie en de garnering maak je met verschillende kleuren icing.

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *