Recepten voor Pasen met weinig ingrediënten

Hamsters met volle winkelwagentjes, lege schappen en met een grote boog om mensen heen lopen. Wat leven wij nu toch in een rare wereld! Blijkbaar staan we nu allemaal massaal in de keuken, want er is een ware run op producten als bloem en eieren. Mijn vriend heeft gelukkig een voorraadje bloem bij de lokale molen kunnen halen. Ga jij iets lekkers bakken voor Pasen? Ik wel, want zelfs bij een heel klein feestje hoort een taartje! Om jullie alvast inspiratie te bieden, heb ik vijf recepten voor Pasen uitgezocht, waarvoor je maar weinig ingrediënten nodig hebt.

paaseitjes fudge

Ik ben de laatste tijd verliefd op chocolade fudge. Snel gemaakt en héérlijk! 

Mini-trifle-met-advocaat

Ik heb pas vorig jaar voor het eerst advocaat gegeten, maar sindsdien
ben ik fan! Deze trifle lijkt mij heerlijk.

Monchou-Paas-taartjes-ei-taartjes

Een taartje vermomd als ei, zo leuk!

lemon-meringue-pie-bites pasen

Ik zou mijn tanden nu wel willen zetten in dit lemon meringue taartje!

Witte-rocky-road-met-paaseieren

Witte chocolade rocky road met schuddebuikjes en paaseieren.
Probeer het maar eens bij één stukje te houden!

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.