Paasbox voor Pasen

Ja hoor, daar is hij! Mijn doosje voor Pasen! Voor jullie heb ik overal en nergens inspiratie opgedaan om een taartdoosje te maken vol heerlijkheden! De Millionaires shortbread, een soort brownie met karamel en paaseieren, kennen jullie al uit mijn vorige post. De onderste laag is een soort combinatie van koek en brownie met daar bovenop lekker veel karamel. Natuurlijk konden de paaseieren niet ontbreken in deze paasbox, dus heb ik één van mijn bestsellers in een nieuw jasje stoken. Het resultaat is een carrot cake truffel met witte chocolade en versierd met gezellige sprinkles. En last but not least…Ik heb geëxperimenteerd met lemon curd in mijn boterkoek en het resultaat is super lekker! Zelfs zo lekker dat ik meteen meerdere stukjes heb gegeten toen de boterkoek was afgekoeld. Verslavend dus haha! :)

Voor 17 euro incl. verzenden is hij van jou of iemand die je lief vindt. 🙂 Bestellen kan tot 31 maart via info@piekandpie.com.

paasbox voor pasen

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.