Millionaires shortbread voor Pasen

Wow wat gaat de tijd toch hard. Over dik drie weken is het alweer Pasen! Heb jij al zin? Ik wel! Dus maakte ik deze Millionaires shortbread met paaseitjes. Deze Engelse lekkernij bestaat uit shortbread (een soort smeuïge koek), karamel en chocolade. Drie van mijn favoriete taartingrediënten! What’s not to love? En om helemaal in de paassfeer te komen voegde ik nog  dragee-eitjes toe met een heerlijk knapperige buitenkant. Voor mij een echte guilty pleasure waar ik maar moeilijk van af kan blijven. Loopt het water je al in de mond? Je kunt t/m 31 maart een doosje van 8 stuks bestellen voor E 14,- incl. verzendkosten. Natuurlijk ook heel leuk om cadeau te doen met een persoonlijke boodschap erbij. Wil je een doosje bestellen, stuur dan even een mail naar info@piekandpie.com.

Millionaires shortbread pasen

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


2 gedachten over “Millionaires shortbread voor Pasen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.