Leuke recepten om met kinderen te maken

Pfff wat een rare tijden zijn het. Toen Corona voor het eerst opdook in China, dacht ik dat het allemaal wel los zou lopen. Waarschijnlijk een meerderheid van jullie ook. En nu zit half Nederland thuis! Afgezien van de situatie vind ik het zelf heel gezellig dat mijn vriend en dochtertje thuis zijn. Geluk bij een ongeluk zeg maar. En thuiswerken deed ik toch al, dus voor mij verandert er niet veel. Maar ik weet zeker dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is. Ik ken iemand die nu vier kinderen thuis moet entertainen/lesgeven en dan komt ook nog het eigen werk en huishouden erbij. Ga er maar aan staan! Om het allemaal iets leuker te maken, heb ik vijf recepten verzameld waarop kids zich helemaal kunnen uitleven.

nutella koekjes

chocoladepasta koekjes met een vulling van hazelnootpasta. What’s not to love? En je hebt maar
twee ingrediënten nodig!

brood op een stokje

Maak van de lunch een feestje met deze boterham op een stokje.

Twix koekjes

Yeah, Twix in de vorm van koekjes!

frozen yoghurt snack

Liever iets gezonders? Maak deze frozen yoghurt snack met fruit!

schapen cupcakes met mini marshmallows

Haal de lente alvast in huis met deze schattige schapen cupcakes.

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


2 gedachten over “Leuke recepten om met kinderen te maken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.