Lekkere recepten voor Oud & Nieuw

Ben je alweer een beetje bijgekomen van al het lekkere eten met Kerst? Ik wel, maar mijn buik niet haha! Ik heb de weegschaal nog maar even netjes op zijn plek laten staan. Ondertussen ben ik alweer aan het nadenken over ons diner met Oud & Nieuw en most important…het toetje! Ik hou jullie nog even in spanning over wat ik ga maken, maar ik heb wel wat andere lekkere hapjes op een rijtje gezet.

midden oosten oliebollen
Waan je in het Midden Oosten met deze oliebollen 2.0 van Rutger Bakt met vijgen, dadels en pistachenootjes

Appelkanjers met krokant amandellaagje
Geef je appelflappen een boost met een krokant amandellaagje

mini oliebollen met chocoladesaus
Mini oliebollen met chocoladesaus. Count the memories not the calories zullen we maar zeggen!

croquembouche
Durf jij je te wagen aan een croquembouche?

champagne cake pops
Weer eens iets anders dan oliebollen: champagne cake pops van Laura’s Bakery!

brood maken van oliebollenmix
Heb je in januari een pak oliebollenmix over? Bak er dan een heerlijk brood van met rozijnen en noten!

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


2 thoughts on “Lekkere recepten voor Oud & Nieuw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *