Inspiratie voor Pasen

Mensen verklaren mij weleens voor gek. Komt er een nieuwe feestdag aan, dan ben ik al weken van tevoren druk in de weer met allerlei recepten. Terwijl iedereen nog aan het uitbuiken is van al het Sinterklaas snoepgoed, breek ik alweer mijn hoofd over het kerstdiner. Zo ook met Pasen; ik heb de laatste tijd heel wat uurtjes op Pinterest en andere websites doorgebracht om inspiratie op te doen voor mijn baksels. Ik kwam ontzettend leuke dingen tegen die ik jullie niet wil onthouden, dus hierbij mijn favoriete paasrecepten! Hopelijk zit er iets lekkers voor je tussen. Laat je het even weten als je iets gemaakt hebt? Als je een heel ander gaaf recept hebt, ben ik natuurlijk ook benieuwd! Na Pasen zet ik mijn eigen creaties online!

1. Deze paashaas cupcakes zijn toch te schattig? Gaaf idee met die potjes!

paashaas, chocola, cupcake, jar, cupcakes, piek & pie, pasen, pot

2. Originele taart met een vogelnestje! Op de website staat een handige stap-voor-stap tutorial.

paaseieren, pasen, taart, vogel, vogelnest, piek & pie

3. Net als met de vorige taart heb je wat geduld nodig met decoreren, maar dan heb je ook wat…Super schattige paashaastaart!

piek & pie, pasen, paashaas, taart, taartrecept, paastaart

4. Leuk idee deze cheesecake in een paasei!

cheesecake, chocolade ei, paasei, pasen, paaseieren, gevuld, gevulde

5. Peek-a-boo cake! Een eenvoudig recept met een verrassend resultaat.

peekaboo, peek-a-boo, pasen, paastaart, paashaas, cake, paascake, paasrecept

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


3 gedachten over “Inspiratie voor Pasen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.