Cheesecake met paaseieren voor Pasen

Deze Pasen was ik stiekem een beetje lui. Ik hoefde niet eens de oven aan te zetten voor deze Paaseitjes cheesecake! Om het feestje af te maken gaan er ook maar negen ingrediënten in de taart, inclusief de paaseieren om te decoreren. Ik hou heel erg van de gebakken versie, dus ik was wel benieuwd hoe deze no-bake cheesecake zou smaken. Ik kan je vertellen…heel erg lekker, maar ook hééél erg machtig! Maar goed..dat kan je verwachten van een taart waar 750 (!) gram mascarpone in gaat. Ik maakte de mijne met 500 gram in een 18 cm springvorm. Ik had nog steeds meer dan genoeg om alle hongerige magen van mijn familie te vullen. We hebben er uiteindelijk met zijn twaalven van gegeten. :) Sommige mensen wilden maar een klein stukje, dus als je deze voor een groep wil maken, zou ik rekenen met 10 puntjes. Dit recept komt trouwens van Jane’s Patisserie. Een leuke website met heel veel recepten voor no-bake cheesecake in alle soorten en maten, maar ook ander lekkers. Ik zou er zeker eens een kijkje nemen. Enjoy!

taart met paaseitjes voor pasen

taart met paaseitjes voor pasen

Zeg het voort!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *