Over mij

Ik ben Caroline Piek, een bakeaholic in hart & nieren. Als ware zoetekauw ben ik niet bij de oven weg te slaan. Vraag aan iemand waar ik van hou en diegene roept: TAART! En dat in de ruimste zin van het woord; ik word blij van brownies, appeltaart, cheesecake, roze koek etc, etc! Het is dat je er dik van wordt, anders zou ik elke dag taart maken en opeten. Om toch zoveel mogelijk te kunnen bakken, voorzie ik mijn collega’s en familie van ladingen zoetigheden met een afscheid, verjaardagen of gewoon zomaar.

Receptontwikkelaar
Ik deel mijn bakobsessie graag via dit foodblog! Je vindt hier overheerlijke zoete recepten, hongerig makende foodfotografie, reviews over bakboeken en handige baktools. Maar dat is nog niet alles..ik neem jou graag mee op ontdekkingstocht langs leuke winkels en hippe eettentjes!

Foodfotograaf
Mijn passie voor bakken combineer ik graag met foodfotografie. Ik wil dat mijn eten er zo smakelijk uitziet dat je jezelf moet inhouden om niet aan je beeldscherm te likken. Krijg je meteen trek door alleen maar naar mijn foto’s te kijken? Dan is mijn missie geslaagd! Ik heb inmiddels een klein decennium ervaring opgedaan als professioneel fotograaf.

Tekstschrijver
Met mijn verhalen neem ik je mee op avontuur. Je moet de vers gebakken taart in de patisserie bijna kunnen ruiken of hardop gniffelen door een blooper die ik in de keuken maak. In mijn artikelen draait alles om sfeer, emotie en vooral enthousiasme voor lekker eten. Ik ben beschikbaar voor het produceren van geïllustreerde artikelen, columns en recepten. Ik werk sinds 2008 als professioneel tekstschrijver voor o.a. het vakblad Pf, Shutr.photo en het Belgische tijdschrift Shoot.

Heb je een vraag of wil je graag met mij samenwerken? Stuur dan even een mail naar info@piekandpie.com of neem contact op via 06-20848462. Ik ben gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Volg mij op Facebook Volg mij op Facebook!

1 Comment on Over mij

  1. Otto
    29 maart 2015 at 18:51 (2 jaar ago)

    Dit noem ik nou nog eens professioneel combineren van belangen.

    Beantwoorden

Leave a Reply