Brownies met herfstbladeren

Ik zocht een lekkere, maar eenvoudige traktatie voor de deelnemers van mijn fotografieworkshop en kwam toen dit idee tegen op Pinterest. Echt leuk voor de herfst en super makkelijk te maken! Je hebt alleen jouw favoriete recept voor brownies nodig en een handvol herfstbladeren. Zelf koos ik voor mijn all time favorite chocolate chunk brownies, maar een kant-en-klare mix voldoet natuurlijk ook prima. Voor de blaadjes ben ik even mijn tuin ingedoken en heb ik wat exemplaren gekozen met verschillende, uitgesproken vormen voor een mooi contrast. Leg de blaadjes goed strak op de brownies, zeef er wat poedersuiker overheen, haal de blaadjes voorzichtig weer weg en klaar is jouw herfstige traktatie!

brownies met herfstbladeren

Zeg het voort!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *